Vyhlášení motivačního programu Prokopa Diviše
5.6.2024
Na exkurzi v Nexenu
7.6.2024

Den energetiky je již pravidelným neformálním setkáním naší školy s jejími partnery v témže oboru. Program byl započat v chomutovském kostele sv. Kateřiny, kde jsme v krásném historickém prostoru uvítali naše vítěze Motivačního programu Prokopa Diviše. Oceněni byli žáci z oborů Elektrikář, Mechanik elektrotechnických zařízení a Mechanik elektronik. Další pokračování dne bylo na našem pracovišti Na Moráni, kde proběhla Prezentace techniky ČEZ Distribuce a.s.. Žákům byly představeny pracovní profese, byli seznámeni s požadavky pro přijetí do zaměstnaneckého poměru i s výhody práce u ČEZ a.s. Program byl opravdu nabitý  a tak kromě již zmíněného proběhla i přednáška společností Elfetex, Finder, Panlux,  NG tools a Eaton.

A stále toho nebylo dost. Žáci byli oceněni i v nové soutěži, která nese název Prokop Digiš. Cenu dostali žáci na prvních třech místech z každého ročníku.

Celý tento výjimečný den mohl být realizován díky podpoře ČE Distribuce a.s.SD Group a.s., a dalších, výše zmiňovaných firem.